Kuka olen?

Olen nuoresta asti löytänyt aina itseni hieromasta jonkun niskoja /hartioita, joten myöhemmin hain koulutuksesta ammattitaitoa. Valmistuin Hieronta-akatemiasta 7.6.2019. Tuona keväänä ja sen jälkeen olen vastaanottanut hieronta-asiakkaita päätyökseni. Olen työskennellyt ennen hierojan ammaattia mm. koulunkäynti- ja henkilökohtaisena avustajana, laitosapulaisena, freelancher-toimittajana ja valokuvaamossa.

Opiskelin nuorempana media-alaa, mutta 2018 suoritin musiikkiterapian perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa Eurajoen kristillisen opiston kautta -hierontaan voidaan lisätä haluttaessa musiikkiterapianelementtejä - yksinkertaisimmillaan taustamusiikin muodossa.

Haluan kohdata ihmiset kunnioittaen ja kuunnellen jokaisen tarpeita. Koetetaan löytää jokaisella sopiva hieronnan voimakkuus ja etsiä/hoitaa ongelmakohdat. Ihminen on kokonaisuus ja huonon ergonomian yms. lisäksi myös stressi voi aiheuttaa myös lihasjume. Haluttaessa voin toimia kuuntelevana korvana (vaitiolovelvollisuus koskee hierojaakin).

Juuri Sinä olet tärkeä -muista huolehtia itsestäsi!

Olet sydämellisesti tervetullut!


Terveisin Emmi Hukka

Hierontapalvelu Hyvä olla 
Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita